Veelgestelde vragen

Gericht op kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om een kwalitatieve oplossing te leveren zodat u niet binnen de kortste keren weer met een probleem zit.

Allround installatiebedrijf

U kunt ons inschakelen voor al uw loodgieterswerkzaamheden of u nu gaat (ver)bouwen of renoveren, wij staan voor u klaar.

Meedenken aan uw oplossing

Wij denken graag met u mee aan een oplossing, zo gaan wij transparant te werk en bent u verzekerd van een passende oplossing.

24/24 bereikbaar

Wij begrijpen dat u ons in de meeste gevallen zo snel mogelijk nodig hebt. Daarom zijn wij ook buiten reguliere werktijden bereikbaar!

24/24 bereikbaar

Veelgestelde vragen

Hieronder kunt u de veelgestelde vragen vinden die wij vaak krijgen van klanten. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem contact met ons op, door te bellen naar 014 39 52 47.

Wij zijn in te schakelen voor al uw loodgietersproblemen:

  • CV onderhoud en reparatie
  • Ontstoppingsdienst
  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Lekkage en lekdetectie

Wij zijn werkzaam in Turnhout.

Neem contact met ons op via 014 39 52 47.

Het is erg vervelend als u een lekkage ontdekt. Het is nog vervelender als de lekkage zorgt voor veel schade en het een weekenddag is. Bij veel loodgietersbedrijven moet u dan wachten tot de volgende werkdag. Gelukkig biedt Loodgieterij Dubois in Turnhout een spoedservice aan. Dit houdt in dat er gedurende de hele week een loodgieter kan komen, ook in het weekend. De loodgieters zijn 24 uur per dag beschikbaar en daarom hoeven ook nachten geen probleem meer te zijn.

Een lekkage kan voor lelijke schade zorgen. U kunt het beste zo snel mogelijk actie ondernemen, zodat deze schade beperkt blijft. Daarom is het verstandig om de watertoevoer te stoppen door middel van het uitdraaien van de hoofdkraan. Hierna is het tijd voor lekdetectie. Een lekkage bevindt zich niet altijd op de plek waar de vochtplek het eerst zichtbaar werd. Om de lekkage te laten verhelpen kunt u een loodgieter bellen.

Als de Cv-ketel stopt met werken, kan dit verschillende redenen hebben. Gelukkig geven de meeste Cv-ketels op het schermpje een foutcode aan. Deze foutcode vertelt u precies waar het probleem ligt, zodat u dit op kunt lossen. Soms staat er helemaal niks meer op het schermpje. In dit geval moet u de stroom controleren, het probleem bevindt zich dan waarschijnlijk daar. Bel bij twijfel een loodgieter. Zij kunnen alle onderdelen nalopen, maar ook stof uit de Cv-ketel verwijderen.

In veel gevallen kunt u een verstopt toilet zelf ontstoppen. U kunt hier de ouderwetse plopper voor gebruiken. Een plopper maakt gebruik van druk om zo de verstopping los te krijgen, deze kunt u daarna doorspoelen. Verder zijn er chemische middeltjes die een verstopping tegen kunnen gaan. Dit giet u in uw wc, zodat het middel de verstopping op kan lossen. Mocht dit niet baten, dan kan een loodgieter u natuurlijk altijd helpen bij het ontstoppen.

De eerste actie die u moet ondernemen is het uitzoeken wat het probleem is. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er problemen zijn met de Cv-ketel, deze geeft dan vaak een foutmelding. Daarnaast kan er een probleem zijn met de radiatoren. Verder is het handig om te controleren of u uw verwarming ook niet meer warm wordt. In dit geval is de combiketel het probleem, terwijl het probleem anders waarschijnlijk bij de boiler ligt.

ontstoppingsdienst turnhout
Call Now Button