CV onderhoud en reparatie

Gericht op kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om een kwalitatieve oplossing te leveren zodat u niet binnen de kortste keren weer met een probleem zit.

Allround installatiebedrijf

U kunt ons inschakelen voor al uw loodgieterswerkzaamheden of u nu gaat (ver)bouwen of renoveren, wij staan voor u klaar.

Meedenken aan uw oplossing

Wij denken graag met u mee aan een oplossing, zo gaan wij transparant te werk en bent u verzekerd van een passende oplossing.

24/24 bereikbaar

Wij begrijpen dat u ons in de meeste gevallen zo snel mogelijk nodig hebt. Daarom zijn wij ook buiten reguliere werktijden bereikbaar!

24/24 bereikbaar

CV onderhoud en reparatie in Turnhout

De CV ketel vormt een van de meest essentiële onderdelen van uw woning, maar toch vergeten veel mensen onderhoud uit te voeren aan hun CV ketel. Zonde, want een verstoring ligt hierbij al snel op de loer! U moet er toch niet aan denken, dat u op een koude winteravond zonder uw verwarming, warm water, enzovoorts komt te zitten? Gelukkig staan onze loodgieters voor u klaar om hulp te bieden bij CV onderhoud en reparaties in Turnhout en omgeving. Door uw CV- of combiketel eens per half jaar te laten controleren worden beginnende defectentijdig herkend en kunnen onderdelen worden vervangen voor een storing ontstaat.

We zijn er echter niet alleen om u te helpen bij CV onderhoud en reparaties in Turnhout, zo kunnen we u tevens voorzien van een passend advies over de mogelijkheden om bijvoorbeeld over te stappen naar een combiketel. Hiermee bespaart u jaarlijks flink op de energie- en onderhoudskosten!

Essentie CV onderhoud en reparatie in Turnhout

Het onderhoud aan uw CV- of combiketel is essentieel, om verstoringen te voorkomen. Zeker bij oudere CV ketels kan slijtage optreden, wat u vaak zelf niet direct ziet. Bij het onderhoud aan uw CV ketel maakt onze loodgieter uw CV open en worden alle onderdelen voor u nagelopen. Zo kunnen deze tijdig vervangen worden bij slijtage. Het nalopen van uw onderdelen is echter niet het enige wat we voor u kunnen doen, zo zullen onze loodgieters bijvoorbeeld ook het stof uit uw CV ketel halen.

CV onderhoud en reparatie
Call Now Button