Over ons

Loodgieter Service Turnhout is al vele jaren een betrouwbaar loodgietersbedrijf in Turnhout. Wij zijn een zeer veelzijdig loodgietersbedrijf en kijken we samen met u naar de juiste en een professionele oplossing voor uw probleem! Wij zijn een erkend bedrijf, al onze medewerkers beschikken over de juiste opleiding en diploma’s, u kunt dus rekenen op goed opgeleide en ervaren monteurs. Kwaliteit staat bij ons altijd op de 1e plaats!

Onze kernwaarden zijn: uitstekende service, kwaliteit en een eerlijke prijs. Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter voor uw loodgieterswerkzaamheden in Turnhout?  Dan bent u bij Loodgieter Service Turnhout aan het juiste adres. Wij verrichten alle werkzaamheden die horen bij een loodgietersbedrijf.

Services

Loodgieter Service Turnhout is een echt allround loodgietersbedrijf, we kunnen u helpen bij al uw problemen! Daarnaast zijn we altijd bereikbaar, ook in het weekend!

Onze hulp gaat echter verder dan het uitvoeren van uw werkzaamheden alleen. Door de expertise die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd kunnen we u tevens een passend advies geven. Samen kijken we naar de haalbaarheid van uw plan en de mogelijkheden om uw wensen uit te voeren.

Over ons
Call Now Button