Over ons

Loodgieterij Dubois is een loodgieter die te vinden is in Turnhout.

Al vele jaren repareren wij lekkages, verstoppingen en problemen met de centrale verwarming. Welke klus het ook is, wij bieden u de beste oplossing om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen, tegen een zo voordelig mogelijke prijs.

24 op 24 staat Loodgieterij Dubois voor u klaar. Heeft u een storing of een ander urgent probleem dan proberen wij meestal binnen 1 á 2 werkdagen bij u op de stoep te staan. Wij kunnen, in het geval van spoed, meestal uw probleem dezelfde dag nog verhelpen. Heeft u een spoedklus? Bel dan direct naar het volgende nummer: 014 39 52 47

Services

Loodgieterij Dubois is een echt allround loodgietersbedrijf, we kunnen u helpen bij al uw problemen! Daarnaast zijn we altijd bereikbaar, ook in het weekend!

Onze hulp gaat echter verder dan het uitvoeren van uw werkzaamheden alleen. Door de expertise die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd kunnen we u tevens een passend advies geven. Samen kijken we naar de haalbaarheid van uw plan en de mogelijkheden om uw wensen uit te voeren.

Over ons
Call Now Button