Ontstoppingsdienst

Gericht op kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om een kwalitatieve oplossing te leveren zodat u niet binnen de kortste keren weer met een probleem zit.

Allround installatiebedrijf

U kunt ons inschakelen voor al uw loodgieterswerkzaamheden of u nu gaat (ver)bouwen of renoveren, wij staan voor u klaar.

Meedenken aan uw oplossing

Wij denken graag met u mee aan een oplossing, zo gaan wij transparant te werk en bent u verzekerd van een passende oplossing.

24/24 bereikbaar

Wij begrijpen dat u ons in de meeste gevallen zo snel mogelijk nodig hebt. Daarom zijn wij ook buiten reguliere werktijden bereikbaar!

24/24 bereikbaar

Ontstoppingsdienst in Turnhout

Heeft u momenteel last van een hevige stank in uw woning, waarvan u zelf niet weet waar het vandaan komt? Wellicht heeft u dan last van een verstopping in de afvoer van uw toilet, van de douche of bijvoorbeeld van uw gootsteen. Het ontstoppen van uw afvoer is in dit geval de enige oplossing, omdat het negeren van de stank er ook voor kan zorgen dat de afvoer dermate dicht komt te zitten, dat het toilet, de gootsteen of de douche helemaal niet meer te gebruiken zijn. In een dergelijke situatie staat onze ontstoppingsdienst in Turnhout voor u klaar om hulp te bieden bij het ontstoppen van uw afvoer. Gelukkig kunt u zelf ook een aantal dingen doen om een verstopping zo goed mogelijk tegen te gaan!

Tips van ontstoppingsdienst in Turnhout

Het is allereerst belangrijk om zoveel mogelijk afval uit uw afvoer te weren. Let dus op uw gebruik van toiletpapier, probeer restafval van uw bord eerst in de prullenbak te gooien voor u begint aan de afwas, enzovoorts. Daarbij kunt u kiezen voor een zeefje in de gootsteen om afval te weren, kunt u over de regenpijp een speciaal kapje plaatsen om takjes en bladeren te weren, enzovoorts. Wanneer dit niet voldoende blijkt is het mogelijk om uw afvoer eens per half jaar te laten doorspuiten door een erkende loodgieter.

De ontstoppingsdienst in Turnhout helpt u graag bij dit doorspuiten, waarbij we beginnende verstoppingen onder hoge druk laten oplossen. Het wordt hiermee onmogelijk om een echte verstopping te laten ontstaan.

Ontstoppingsdienst
Call Now Button