Riool ontstoppen

Gericht op kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om een kwalitatieve oplossing te leveren zodat u niet binnen de kortste keren weer met een probleem zit.

Allround installatiebedrijf

U kunt ons inschakelen voor al uw loodgieterswerkzaamheden of u nu gaat (ver)bouwen of renoveren, wij staan voor u klaar.

Meedenken aan uw oplossing

Wij denken graag met u mee aan een oplossing, zo gaan wij transparant te werk en bent u verzekerd van een passende oplossing.

24/24 bereikbaar

Wij begrijpen dat u ons in de meeste gevallen zo snel mogelijk nodig hebt. Daarom zijn wij ook buiten reguliere werktijden bereikbaar!

24/24 bereikbaar

Met spoed een riool ontstoppen in Turnhout

Wanneer u een vies en onbekend geurtje ruikt of rioolvliegen tegenkomt in uw woning is er een aanzienlijke kans aanwezig dat dit veroorzaakt wordt door een verstopping van het riool. Dit is natuurlijk erg vervelend en het is zeker een probleem dat snel opgelost moet worden. Het riool is namelijk een belangrijk onderdeel voor veel sanitair en andere huishoudelijke installaties. Daarnaast ruikt het gewoon echt niet fris. Waar vroeger de stoep vaak open moest worden gelegd om de verstopping überhaupt te vinden, is er tegenwoordig een veel makkelijkere manier om dit te doen. De loodgieters van nu gaan aan de slag met een camera.

Dankzij de speciale camera kunnen loodgieters in het riool kijken en zo zien waar de verstopping zich precies bevindt. Soms wordt er zo ook duidelijk waar de verstopping uit bestaat. Zo kan er doelgericht worden ontstopt en hoeft niet de gehele stoep opengebroken te worden. U kiest er natuurlijk niet zelf voor wanneer uw riool verstopt, dit kan op ieder moment gebeuren. Bij Loodgieterij Dubois in Turnhout begrijpen wij dit, daarom zijn we 24 uur per dag bereikbaar. Zo kunt u bij problemen meteen bellen om hulp in te schakelen.

Schakel uw loodgieter in

Het ontstoppen van het riool is echt een klus die u moet overdragen aan vakmensen. Loodgieters weten precies wat ze moeten doen en kunnen zo schade en andere nare gevolgen beperken. De loodgieters van Loodgieterij Dubois in Turnhout zijn gericht op kwaliteit, zodat u niet binnen een korte periode van tijd weer met hetzelfde probleem zit. Ook gaan wij graag transparant te werk en op zoek naar een passende oplossing voor elk probleem. Daarnaast kunnen onze loodgieters u ook vaak vertellen wat de verstopping heeft veroorzaakt, hier kunnen namelijk veel verschillende redenen voor zijn.

ontstoppingsdienst turnhout
Call Now Button