Lekkage en lekdetectie

Gericht op kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om een kwalitatieve oplossing te leveren zodat u niet binnen de kortste keren weer met een probleem zit.

Allround installatiebedrijf

U kunt ons inschakelen voor al uw loodgieterswerkzaamheden of u nu gaat (ver)bouwen of renoveren, wij staan voor u klaar.

Meedenken aan uw oplossing

Wij denken graag met u mee aan een oplossing, zo gaan wij transparant te werk en bent u verzekerd van een passende oplossing.

24/24 bereikbaar

Wij begrijpen dat u ons in de meeste gevallen zo snel mogelijk nodig hebt. Daarom zijn wij ook buiten reguliere werktijden bereikbaar!

24/24 bereikbaar

Lekkage en lekdetectie in Turnhout

Een ieder die al eens te maken heeft gehad met lekkage in zijn of haar woning, zal bekend zijn met de ergernis die een lekkage met zich meebrengt. Enerzijds omdat een lekkage een vervelende en nauwelijks te herstellen waterschade met zich mee kan brengen, anderzijds omdat de bron van een lekkage vaak erg klein en daardoor moeilijk te traceren is. Een lekkage kan op ieder moment ontstaan en hoeft niet per se het gevolg te zijn van achterstallig onderhoud aan bijvoorbeeld uw dak of de afvoer van een wasmachine of vaatwasser. Gelukkig staan onze loodgieters voor u klaar om hulp te bieden bij het verhelpen en voorkomen van een lekkage in Turnhout. Ook voor lekdetectie in Turnhout bent u bij ons van harte welkom! Door de ervaring die wij hebben in het verhelpen van lekkages kunnen we u op een snelle en vakkundige wijze van een oplossing voorzien.

Lekkage verhelpen in Turnhout

Het verhelpen van een lekkage begint bij het detecteren van het lek middels lekdetectie in Turnhout. Soms zit de bron van een lekkage tussen uw dak en dakbedekking, in andere gevallen zijn onderdelen van bijvoorbeeld de afvoer van uw douche, vaatwasser of wasmachine kapot en tot slot kan er natuurlijk een leiding springen. Na het vinden van het lek zullen onze loodgieters in ieder geval zorgen voor een tijdelijke oplossing voor de lekkage. Soms is het voldoende om een ringetje om uw afvoer of leiding te leggen, in andere gevallen kan het met bijvoorbeeld wat kit. Is een structurele oplossing niet direct mogelijk, dan komen we graag later bij u terug. Bijvoorbeeld als benodigde onderdelen niet op voorraad zijn.

Lekkage aan de waterleiding

Heeft u last van een lekkage aan de waterleiding? Het is belangrijk dat u de lekkage snel verhelpt. Het kan namelijk leiden tot veel schade die voorkomen kan worden. Wij helpen u graag bij het verhelpen van uw waterlekkage. Wij hebben al vaak te maken gehad met een lekkage. Hierdoor weten wij precies wat ons te wachten staat.

Heeft u een loodgieter nodig die u helpt met uw lekkage? Neem dan snel contact op met onze loodgieter in Turnhout.

lekkage en lekdetectie turnhout
Call Now Button