Schimmelplekken op uw muren zijn niet alleen een onaangenaam gezicht, het kost daarbij al snel enkele maanden om deze vorm van waterschade te herstellen. U moet er toch niet aan denken dat u dit overkomt? Om de kans op schimmelplekken op uw muren te verkleinen raden onze loodgieters aan om gebruik te maken van zogenaamde bladvangers. Bladvangers zijn voor een paar euro verkrijgbaar bij zowel online, als fysieke winkels. Met een bladvanger voorkomt u dat bladeren en kleine takjes in uw afvoer terechtkomen. Onze loodgieters helpen u graag bij het vinden van een geschikte bladvanger voor uw regenpijpen.

Een verstopte afvoer? Onze loodgieters helpen!

Heeft u last van een verstopte afvoer in uw woning? Onze loodgieters helpen u graag bij het oplossen van de verstopping. Of het nu gaat om een verstopte afvoer onder uw regenpijpen, bij het toilet of de gootsteen in de keuken, wij zorgen ervoor dat de verstopping verholpen wordt. Door de afvoer onder een hoge druk door te spuiten zorgen we ervoor dat het restafval wordt weggespoeld.

Wanneer u hulp nodig heeft bij het plaatsen van een bladvanger in of over uw regenpijp, dan komen onze loodgieters graag bij u langs. Bij het gebruik van een bladvanger in uw regenpijpen is het belangrijk om de bladvangers regelmatig leeg te halen. Zo voorkomt u dat de regenpijp alsnog kan overstromen bij een hevige hoosbui.

Call Now Button